top of page

Hecht aan ÉCHT

Studio ÉCHT

Studio ÉCHT verbindt talent en creëert zo buitengewone belevenissen voor een inspirerende wereld

Wat we doen

Studio ÉCHT bedenkt, ontwikkelt en produceert buitengewone belevenissen in een totaalconcept met een boodschap, die bezoekers laten verwonderen. Hiermee stimuleren wij hen op een amusante manier om bewustere keuzes te maken voor een betekenisvol leven. 

 

Studio ÉCHT werkt met teams van wisselende samenstellingen en zet talenten zo in voor het produceren van belevenissen in de vorm van tentoonstellingen, evenementen en producten.

Zo wordt er context gecreëerd om goede ideeën werkelijk (dus ÉCHT) te maken.

 

3 keer echt.png
SE logo see true.png
cu;tureel ondernemen aarde.png

Missie & Visie

Studio Écht wil amuseren, inspireren en bezoekers stimuleren tot het maken van bewustere keuzes. Daarvoor is samenwerking, creativiteit en groei noodzakelijk. De ambitie is om cultureel ondernemerschap te laten groeien door samen te werken met talent, designers, kunstenaars, creatieve ondernemers en bedrijven. Gezamenlijk kunnen wij meer buitengewone ervaringen creëren en zo bijdragen aan een inspirerende positieve wereld.

Interview 

Bekijk de video waarin Charly & Marina vertellen over de visie en ambities van Studio ÉCHT. 

Marina gewoon zijn_edited.jpg

Over Marina

Met enthousiasme, liefde en creativiteit bouwt Marina aan het succes van Studio Écht. Zodat Studio Écht een positief verschil kan maken in het leven van anderen.

 

Al tijdens haar studie was zij succesvol bezig met diverse promotiecampagnes. Na haar master rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg deed zij bedrijfservaring op bij een grote Nederlandse bank

 

Nu vormt zij samen met Charly de kern van Studio ÉCHT en zet zij zich dagelijks in voor de ontwikkeling van projecten en talenten.

Over Charly

Studio ÉCHT begon bij Charly. Vanaf het begin is zij de drijvende kracht. Vaak is zij de creatieve geest én organisator die samen met anderen ideeën ÉCHT maakt.

Na een bachelor werktuigbouwkunde (cum laude) en een master integrated product design (with honours) deed zij ervaring op als strategy consultant.  Nu combineert zij tactische inzichten met een hoop creativiteit in projecten vanuit Studio ÉCHT .

bottom of page